Ацро Тим

балтички pčele                                                             39 Литванија

Баттле оф Бритаин Мемориал Флигхт                 Другог светског рата Велика Британија

Бела-Црвена Искри                                        искра Пољска

Блуе Ангелс                                                           П 18 САД морнарице

Бреитлинг Јет Тим                                             39 Естонија

ескадрила ФУМАЦ                                   ИУТ 312 Бразилиа

Фрецце Трицолори                                                  339 мб Италија

Миднигхт Хоукс                                                 хавк Финска

Патроуилле де Франс                                        јул Франце

Патроуилле Суиссе                                               П 5 Швајцарска

Патрулла Агуила                                                  , Ц 101 Шпанија

Патрола Аспа                                                   ЕЦ-120 Шпанија

Тим ПЦ7                                                            ПЦ 7 Швајцарска

Ред Арровс                                                        хавк Велика Британија

Роиал Јорданиан Соколови                              Е. 300ЛП Џордан

Русс                                                                      Л 39 Русија

Руссккиие Витиази (Руски витезови)      Од 35 Руссиан

Сновбирдс                                                          ТЕРРОРИСТ 114 Канада

Стризхи (Селтик)                                                 Миг 29 Русија

Шведски језик Аир Форце Историјски лет            Можете схадов Шведска

Тхундербирдс                                                   П 16Ц УСАФ

Турски Звезде                                                    П 5 Турска